Over Toast Literair met Nerkiz Sahin over SCHADUWZIJDE DER GEVOELENS

15 jan
Kaprijke - OCMW

Toast Literair met Nerkiz Sahin over SCHADUWZIJDE DER GEVOELENS

Davidsfonds organiseert andermaal het grootste taal- en leesontbijt in Vlaanderen:  Toast Literair. Ook Davidsfonds Lembeke is van de partij op 15 januari 2023. Na het succes van de voorbije jaren zijn wij opnieuw organisator van dit evenement in samenwerking met de Plaatselijke Openbare Bibliotheek.

zondag 15 januari 2023 van 09:30 uur tot 12:30 uur

SCHADUWZIJDE DER GEVOELENS

Met deze titel openen wij ons jubileumjaar 2023 op zondag 15 januari ter gelegenheid van Toast Literair. Het is, beste Davidsfondsvrienden en leden van de bibliotheek, de titel van de vertelling die Nerkiz Sahin voor ons zal houden.

Nerkiz Sahin is een Vlaams- Turkse kunstenares die bekendheid verwierf in haar land van oorsprong maar ook in Vlaanderen onder meer met haar gedichten en schilderijen. Zij werkt als vertaler-tolk maar treedt geregeld op als podiumkunstenares.

Toast Literair keert na jaren terug naar haar oude formule: een verzorgd en gezellig ontbijt, een beklijvende lezing en een afsluitende drink op het jaar waarin onze vereniging 70 wordt. Het is een activiteit van Davidsfonds Lembeke in samenwerking met de bibliotheek en met de steun van de gemeente Kaprijke.

Plaats: voormalig OCMW- gebouw,  Lembeke-Dorp 43

Prijzen

Deelnameprijs: DF –leden en leden van de bib    € 20

                           Andere literatuurliefhebbers       € 25

 Inschrijven tot 10 januari bij luc.veroeveren@telenet.be of 09 3355402 en betalen op rek. BE27 4491 6029 2173 van Davidsfonds Lembeke

 

Labels: LiteratuurLezingActiviteitToast Literair