Kennismaking Davidsfonds Lembeke 2023-2024

Kennismaking Davidsfonds Lembeke 2023-2024

Onze komende activiteiten en nieuw lidmaatschap 2024

op 23 augustus 2023 om 10:26

Onze komende activiteiten en nieuw lidmaatschap 2024

Beste lid,

Met september in het verschiet wacht ons weerom een nieuw cultuurjaar.  Het cultuurjaar 2023-24 brengt het vervolg van de viering van onze 70 jaar Davidsfonds in Lembeke. De activiteiten van het najaar die u zeker bekend zijn staan hoofdzakelijk in het teken van deze viering.

Na Nieuwjaar brengen wij naar loffelijke gewoonte ook boeiende lezingen en een daguitstap zodat het cultuurjaar in zijn geheel  opnieuw een voltreffer zal zijn. Zeker als wij u talrijk mogen begroeten.

Kennismaking met nieuw seizoen 2023-2024

Hou je mailbox in de gaten, want begin september bezorgt Davidsfonds jou een uitnodiging tot vernieuwing lidmaatschap. Ontving je eind september geen bericht om je lidmaatschap te vernieuwen? Neem dan contact op met ons, zodat we je kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,

het afdelingsbestuur

Labels: Cultuurregio Schatlas | vensters Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit