Een terugblik op onze Toast Literair 2024

Een terugblik op onze Toast Literair 2024

op 10 februari 2024 om 17:13

Dit was de 14de editie van Toast Literair!

Dit was Toast Literair 2024!  Na het succes van de voorbije jaren waren wij opnieuw organisator van dit evenement terug met een royaal ontbijt; in samenwerking met de Plaatselijke Openbare Bibliotheek

Er werd genoten van literatuur en muziek, gesmuld van heerlijke ontbijten, gezellig gebabbeld, getoost op het nieuwe jaar en nog zoveel meer. 

“De Vergeten vrouwen” brachten zang, poëzie en verhalen van, door of over vrouwen van vroeger en nu.

IMG_2528

De enthousiaste "Vergeten vrouwen" zongen uit volle borst     De enthousiaste "Vergeten vrouwen" _2        "De vergeten vrouwen"_3

Succes kende onze Toast Literair zonder twijfel. Heel wat aanwezigen bleven nog even hangen nagenieten van een glaasje in de sfeervolle cultuurkapel. Een geslaagde activiteit van het Davidsfonds Lembeke!

Een foto impressie

Labels: Cultuurregio Schatlas | vensters Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit